Inlägget gjort

Få flygresa värd 300 kr – Norwegian ❤️

Res bort till solen och värmen

Darlings! Nu när det är kallt och sådär riktigt mörkt-mörkt under vintern, längtar vi till sommaren, solen och värmen. Den där känslan av att bara få ta av sig kläderna, koppla av en stund på stranden och ta ett kvällsdopp från bryggan. Det är åtminstone något som jag längtar till! Fast jag vill ha sol och sommar redan nu!

Om du också har börjat fylla på sommargarderoben, redan köpt en ny bikini och drömmer om att åka iväg till solen och värmen redan nu, kan du passa på att få flygresa värd 300 kr!

Få en flygresa värd 300 kr från Norwegian när du skaffar Bank Norwegians nya kreditkort! Det är väldigt enkelt, så se till att skaffa kortet innan du bokar nästa solresa! Ansök om Bank Norwegians kreditkort.

xoxo ❤️

Inlägget gjort

REA 30% – Brazilian Bikini Shop

REA 30% - Brazilian Bikini Shop

Just nu är det 30% REA på hela sortimentet hos Brazilian Bikini Shop. Köp något från årets bikinikollektion, en ny sexig baddräkt, fina skor eller några strandtillbehör till din solsemester i vinter.

Brazilian Bikini Shop - SALE 30%
Använd rabattkoden VIP30. Gå till butik…

Passa på att klicka hem några av årets favoriter innan de tar slut. Lagret är begränsat och vissa storlekar kan ta slut snabbare. Erbjudandet gäller endast fram till 5 januari 2016!

Om du är osäker på vilken storlek du behöver, har vi gjort en enkel storleksguide som hjälper dig välja rätt bikini och baddräkt.

xoxo ❤️

Inlägget gjort

Hej Darlings!

Brazilian bikini shop - kollektion 2016

Välkommen till sidan som älskar brasiliansk bikini! Nu har vi byggt om sidan från grunden, skapat fler funktioner och även gjort den mobilvänlig. Det har aldrig tidigare varit enklare att hitta din favoritbikini. Unde kommande veckorna kommer vi fylla på med fler än tusen nya bikinimodeller och en hel del strandplagg, så se till att hålla utkik efter nyheter och aktuella kampanjer. Det ryktas om en stor rea!

Redan nu kan du hitta säsongens trendigaste bikini hos oss, allt från sexiga till färgglada bikini och bäst av allt är att det brasilianska strandmodet äntligen har kommit till Sverige! Vi har kämpat sedan år 2010 på att uppmärksamma fördelarna med den sexiga och unika brasilianska bikinitrosan och vi känner värme i våran hjärtan över att trenden äntligen har satt sig hemma i Sverig!

Passa på att redan nu klicka hem din favoritbikini, så varför inte köpa brasiliansk bikini online från Brazilian Bikini Shop. Tänk på att de finaste badkläderna tar slut först – långt innan sommarvärmen hinner komma.

Glöm inte att gilla oss på Facebook för att få mer information om säsongens alla nyheter och ta del av våra senaste erbjudanden.

xoxo ❤️