Inlägget gjort

Hej Darlings!

Brazilian bikini shop - kollektion 2016

Välkommen till sidan som älskar brasiliansk bikini! Nu har vi byggt om sidan från grunden, skapat fler funktioner och även gjort den mobilvänlig. Det har aldrig tidigare varit enklare att hitta din favoritbikini. Unde kommande veckorna kommer vi fylla på med fler än tusen nya bikinimodeller och en hel del strandplagg, så se till att hålla utkik efter nyheter och aktuella kampanjer. Det ryktas om en stor rea!

Redan nu kan du hitta säsongens trendigaste bikini hos oss, allt från sexiga till färgglada bikini och bäst av allt är att det brasilianska strandmodet äntligen har kommit till Sverige! Vi har kämpat sedan år 2010 på att uppmärksamma fördelarna med den sexiga och unika brasilianska bikinitrosan och vi känner värme i våran hjärtan över att trenden äntligen har satt sig hemma i Sverig!

Passa på att redan nu klicka hem din favoritbikini, så varför inte köpa brasiliansk bikini online från Brazilian Bikini Shop. Tänk på att de finaste badkläderna tar slut först – långt innan sommarvärmen hinner komma.

Glöm inte att gilla oss på Facebook för att få mer information om säsongens alla nyheter och ta del av våra senaste erbjudanden.

xoxo ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.