Bikiniguide

20 tips som gör dig fabulöst sexig i bikini

Hur man ser förtjusande het ut i en bikini är en fråga som varje år finns på alla kvinnors läppar när sommaren börjar närmar sig. För många kvinnor kan tanken på bikinisäsongen vara rent avskräckande, men det finns massor av tips och tricks för att göra bikini till ditt favoritplagg. Och när du är klar med vår guide, kommer du längta till att visa dig i din nya bikini!

Tänk på att det både finns kortsiktiga och långsiktiga metoder som gör dig mer attraktiv i en bikini. När det kommer till de snabba och kortsiktiga lösningarna, kan du få till dem direkt. Ta en titt på några tips våra tips om hur du ser ännu hetare ut i din bikini.

1. Självförtroende

Viktigast av allt, du måste andas självförtroende. Var trygg i dig själv och i din kropp. Du behöver inte ha en kropp som en supermodell för att ta på dig en bikini, men det hjälper om du innehar samma typ av självförtroende som alla supermodeller utstrålar. Du är redan en vacker kvinna – våga utstråla det!

2. Träna

Detta tips är en no brainer. Om du vill ha en bikini-redo kropp, behöver du sätta igång med regelbunden träning. Ingenting kommer utav sig själv – du behöver kämpa lite själv för att se het ut i din bikini.

Regelbunden träning, där du variera intensiteten från låg till hög, är din bästa chans till att bli redo inför den här säsongen. Kom ihåg att det aldrig är för sent för att komma igång! Tänk också på att inte börja allt för hårt, utan börja gärna mjukt och öka din träning allt eftersom din kropp utvecklas, blir starkare och får en bättre form. I längden kommer du få ett mycket bättre resultat på det här sättet.

3. Forma dina muskler

För att få den bästa figuren och se som allra attraktivs ut i en bikini, behöver du tona upp dina muskler. Regelbundna fitnessövningar bör kombineras med styrketräning. Vikter, pilates och simning är också bra för toning av såväl enskilda muskler som stora muskelgrupper.

4. Välj rätt badkläder

Vare sig du föredrar bikini eller baddräkt, är det viktigt att du väljer rätt baddplagg efter din kroppsform. Valet av bikini kan kan vara helt avgörande hur du ser ut i sommar. Om du har kurvigare kroppsformer bör du använda mer stödjande bikinis. Om du däremot har en mer rak kroppsform, välj då gärna ruffsig eller ruchig bikini vid bysten. Det ger dig lite mer form!

Phax Swimwear bikini sommar 2016

5. Färg, färg och färg!

Välj färger och tyger som gör dig glad och som lyfter fram dina bästa egenskaper. Med en bikini i din favoritfärg kommer du alltid må bra. Välj gärna färg vid dina bästa kroppsdelar som du gärna vill lyfta fram och dra uppmärksamhet till.

6. Mixa och matcha!

Var inte rädd för att köpa separata bikinidelar som nödvändigtvis inte hör ihop. Beroende på din kroppsform, kan din över- och underdel vara i olika storlekar. Att köpa separata bikinidelar är både ett bra sätt att få rätt passform och du kommer även att få till en bättre look när du matchar färgerna efter din personliga smak.

7. Få lite extra hjälp

Om din bikini fortfarande inte passar helt perfekt, kika på metoder som hjälper till att förbättra ditt utseende. Saker som shapers, tejp, eller extra stoppning kan vara helt avgörande för att ge dig den extra lyft som behövs när det kommer till att se het ut i en bikini. Det är okej att fuska lite!

8. Bäst före-dag

Liksom de flesta saker i livet, har även din bikini en sista förbrukningsdag. Så småningom kommer tyget att blekna och töjas med användningen. Om din bikini närmar sig sitt utgångsdatum, får du inte ta med den till stranden! Big no, no! Klicka hem en ny i stället och du kommer att känna dig mycket hetare av det.

9. Fejka det

En falsk tan kan få dig att verka mer fit och ge ett intryck av att du har tränade muskler. Ett enkelt knep för att börja springa runt i en bikini denna sommar! Men för bästa effekt, satsa i första hand på en naturlig solbränna. Använd rikligt med solkräm när du solar – för det finns inget värre och fulare en än solbränd hud (för att inte tala om hälsoriskerna)!

…fler tips kommer inom kort!

Välj ut och köp bikini online

Nu när du kan har lärt dig de här enkla, små knepen till hur du ser fabulöst sexig ut i en bikini på stranden i sommar, kan du enkelt hitta din perfekt bikini från vår kollektion.